Beeuwkes thuiszorg

Populairste cosmetische ingrepen op een oude leeftijd

Geplaatst op

Er was een lange periode waar er een taboe rustte op het laten uitvoeren van cosmetische ingrepen. Een cosmetische behandeling wordt steeds toegankelijker. Het vertrouwen groeit in ervaren specialisten zoals die van Dokter Frodo. Door naar de juiste specialist toe te stappen krijg je het resultaat waar je naar zoekt. We behandelen in deze blog de meest populaire ingrepen zodat je over straat kan met een frisse en nieuwe versie van jezelf!

Oogleden corrigeren

Begin je structureel last te krijgen van vermoeidheid, een slechter zicht of veel hoofdpijn? Dan kan een ooglidcorrectie uitkomst bieden. De ervaren plastische chirurg kan een gerichte ingreep uitvoeren. Hierbij wordt een stuk huid weggehaald. Het is een ingreep die vaak in Nederland wordt uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een plaatselijke verdoving zodat je hier niet veel van mee krijgt. Na het herstellen van de oogleden ga je met een nieuw gezicht weer over straat. 

Rimpelbehandeling

Als men denkt aan cosmetische ingrepen dan bestaat de eerste associatie vaak uit het weghalen van rimpels. Rimpels kunnen op late leeftijd wel erg veel gaan opvallen en is vaak een onderdeel van het gezicht wat men graag wil laten weghalen. Dit kan van alleen de grootste rimpels, tot kleine rimpeltjes rondom mond en neus. Om dit te corrigeren worden Botox en fillers gebruikt. Dit zijn cosmetische middelen die op herhaalbasis moeten worden toegediend.

Hals en gezicht

Bij een hals en gezicht behandeling worden rimpels en plooien strakgetrokken. Dit gaat van het gezicht tot soms ook helemaal in de hals. Bij een uitgebreide behandeling wordt hierbij ook gekeken naar diepgaande weefsellagen. Met een hals en gezicht behandeling wordt eigenlijk het hele gezicht strakker getrokken zodat je er weer fris en gezond uitziet. Een ervaren chirurg gaat zo te werk dat aanwezige spieren en pezen niet beschadigd of aangetast raken. Dit betekent dat je nog steeds op dezelfde manier kan leven, met dezelfde gezichtsuitdrukkingen. 

Vet weg laten halen

Ook op latere leeftijd wordt er gebruik gemaakt van liposuctie. Een methode waarbij vet verwijderd wordt. Dit kan een medische reden hebben of waar je simpelweg wat vet zou willen laten verwijderen. Let hierbij op dat dit niet zorgt voor een betere gezondheid. Het gaat in dit geval enkel om een aanpassing in het uiterlijk.

Gerelateerde berichten

Ultrasoon reinigen: het belang en de vele voordelen

Ultrasoon reinigen is het gebruik van geluidsgolven door water om microscopisch kleine implosies te creëren, die vervuiling verwijderen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden